Belgisch Witblauw rund
Steak J I €25,00 I
Brochette J I €23,50 I
Americain Maison I €26,50 I
Stoofvlees met Diesters Gildenbier I €21,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,00 I
Cote à l’os gerijpt op bot en in onze ‘Dry Aging Cabin’
1kg500 2/3 CVTS
3 weken gerijpt I €99,50 I
7 weken gerijpt I €124,50 I
Onze cote à l’os wordt geserveerd met sla, vinaigrette, 2 sauzen en frieten inbegrepen.
“7 weken gerijpt” enkel saignant of blue
Schotse Angus Aberdeen J
Angus filet pur I €42,50 I
Angus filet pur “Rossini” ganzenlever I €49,50 I
Angus entrecôte I €42,50 I
Angus entrecôte “il piccolino” zeezout en olijfolie I €42,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,00 I
Lams J
Lamscarre I €42,00 I
Lamskoteletten I €42,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,00 I
Sauzen
Béarnaise, peperroom, kruidenboter, champignons, della casa (dragon, tomaat, room), diavolo
I €5,00 I
Boschampignions I €5,00 I
Roquefort I €5,00 I
Gemengde sla I €5,50 I
Rucolasla I €7,00 I
Warme groentenwok I €7,50 I
ALLERLEI
Stoofpotje van konijn met rozijntjes. I €29,50 I
Mixed grill kip, runds, lams, spek, varken J. I €27,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras). I €4,00 I
VAN ‘T ZWIJN
Spare-ribs met grof zeezout / sauzen: zie runds J I €27,50 I
Varkenshaasje met tomaat-mozzarella, gegratineerd I €21,50 I
Honing-tijm I €5,00 I
Graanmosterdsaus I €5,00 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,00 I
KALFS
Kalfslapje Milanese natuur I €27,50 I
Kalfslapje Parmigiani tomatensaus, Parmezaan I €28,50 I
Kalfszwezerik Niçoise met portosaus I €35,50 I
Kalfsfricassee met citroen I €21,50 I
Fricasse “DELUXE” van kalfszwezerik en garnaaltjes I €37,50 I
Osso bucco “originale” I €31,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,00 I
KIP
Kipfilet / sauzen: zie runds J I €18,50 I
Waterzooi van kip J I €21,50 I
Jambalaya van kip / stoofvlees I €21,50 I
Paella met vis en kip I €21,50 I
Koninginnehapje I €21,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,00 I
J bereid in onze Josper Charcoal oven