• (+32) 013 31 36 40
  • Nicky's Catwalk - Grote Markt 26 - 3290 DIEST
nickys
nickys
  • Home
  • Brunch
  • Food
    • Soepen 2022
    • Voorgerechten 2022
    • Kreeft.
    • Vleesgerechten.
    • Visgerechten
    • Wokgerechten
    • Vegetarische Gerechten
    • Pasta’s
    • Bruschetta’s
    • salades
  • Food small
    • EI gerechten
    • Croques
    • Broodjes
    • Happy Kitchen
    • Kinderkeuken
  • Desserten
  • Drinks
    • Huiswater
    • Aperitieven
    • Champagnes
    • Wijnen
      • Huiswijn
      • Frankrijk
      • Spanje
      • Argentinië
      • Italie
      • Australië
  • Events
    • Events 2021
  • Gallery
  • Team
  • Cadeaubon
  • RESERVATIE
  • Contact

Tapas "JOSPER"

Wat is Josper? Josper is een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat. Het is enorm geprezen door Steak Houses, Grillrooms, Tapas-restauranten, Bistro-Cafés, traditionele restauranten, Haute Cuisine … Door de fusie tussen ambachtelijkheid en technologie tijdens het productieproces, bereikt deze oven een hoog kwaliteitniveau bij het roosteren.
Spare-ribs met grof zeezout

bereid in onze Josper Charcoal oven

25
00
Sardientjes (3) met limoen

bereid in onze Josper Charcoal oven

16
50
Venusschelpen, kerstomaat en basilicum

bereid in onze Josper Charcoal oven

13
50
Mosselen ‘puur natuur ’ met olijfolie

bereid in onze Josper Charcoal oven

16
00
prijzen

De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.

Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be

Voorgerechten

Scampi lookboter
19
50
Scampi “Nicky ’s Catwalk”

tomaat, paprika, Absolut vodka

20
50
Gegrilde gamba’s

bereid in onze Josper Charcoal oven

24
50
Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop
25
00
Duo kaas- en garnaalkroket
15
00
Garnaalkroketten

grijze Noordzeegarnalen

17
00
Kaaskroketten

Parmazaan

12
00
Toast kalfszwezeriken Niçoise
23
50
Gebakken ganzenlever, appeltjes en portojus

bereid in onze Josper Charcoal oven

26
00
Salade Parmaham met scampi-passievruchtensaus
20
5O
Parmaham met meloen
19
00
Antipasto di campagna

Italiaanse kaas- en vleessoorten

19
50
Carpaccio van Wagyu-beef, tapenade en ganzenleverkrullen
21
50
Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas
16
50
Lauw-warme oesters met champagne mousseline
24
00
Zeeuwse Creuses (6)

SEPTEMBER – MEI

22
00
Tomaat - grijze noordzeegarnalen 2
28
50
Tomaat - grijze noordzeegarnalen 1
19
50
Traditioneel gerookte zalm met ui, peterselie en mierikswortel
16
00
Carpaccio van tonijn
18
00
Garnalencocktail

“the classic”

26
00
prijzen

De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.

Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be

© 2023 PICTURES © FOTOLOX