• Nicky's Catwalk - Grote Markt 26 - 3290 DIEST
nickys
  • Home
  • Food
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Kreeft
    • Vleesgerechten
      • Vleesgerechten RUNDS
      • Vleesgerechten LAMS
      • Allerlei
      • Van’t Zwijn
      • Kalfs
      • Kip
    • Visgerechten
    • Wokgerechten
    • Vegetarische Gerechten
    • Pasta’s
    • Bruschetta’s
    • salades
  • Food small
    • EI gerechten
    • Croques
    • Broodjes
    • Happy Kitchen
    • Kinderkeuken
  • Desserten
  • Drinks
    • Huiswater
    • Aperitieven
    • Champagnes
  • Events
    • Events style 1 (list)
    • Events style 2 (boxes)
  • Gallery
  • Team
  • Cadeaubon
  • Contact
Navigation
  • Visgerechten

    • prijzen

      De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.

      Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be

    • Dorade Royal

      bereid in onze Josper Charcoal oven

      27
      50
    • Kabeljauwhaasje met kappertjesboter
      24
      50
    • Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en kreeftensaus
      25
      50
    • Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en mousseline
      25
      50
    • Gestoomde zalm in romige preisaus
      20
      50
    • Zeebaars op vel met tomaat-mozzarella
      21
      50
    • Zeetongrolletjes met romige garnaalsaus
      19
      50
    • Gebakken zeetong “Meunière” XXL
      47
      00
    • Brochette van verse tonijn en St.-Jacobsvruchten
      31
      50
    • Gegrilde tonijn natuur met extra vierge olijfolie

      bereid in onze Josper Charcoal oven

      26
      50
    • Combo van gemarineerde en gegrilde verse tonijn

      bereid in onze Josper Charcoal oven

      27
      50
    • Tartaar van tonijn “Nicky ’s Catwalk”
      26
      50
    • Sint-Jacobsnoot in Pernod-room
      22
      50
    • Sint-Jacobsnoot met garnaal en prei onder een hartig korstje
      23
      50
    • Scampi “Nicky ’s Catwalk”

      tomaat, paprika, Absolut vodka

      19
      50
    • Scampi “Havanna-curr y ”

      kokos

      23
      00
    • Scampibrochette (7) met remouladesaus
      23
      00
    • Gamba’s (5) in lookboter
      23
      50
    • Gamba’s (5) in curr y-kokosjasje en limoensiroop
      23
      50
    • Tomaat met grijze Noordzeegarnalen (2)
      23
      00
    • Paella met vis en kip
      18
      50
    • Bouillabaise met zeevruchten- en visassortiment
      28
      50
    • Bouillabaise met halve kreeft en zeevruchten
      39
      50
© 2018 nickys. All Rights Reserved.