-
Visgerechten
-
prijzen
De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.
Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be
-
Dorade Royal
bereid in onze Josper Charcoal oven
2750 -
Kabeljauwhaasje met kappertjesboter
2450 -
Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en kreeftensaus
2550 -
Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en mousseline
2550 -
Gestoomde zalm in romige preisaus
2050 -
Zeebaars op vel met tomaat-mozzarella
2150 -
Zeetongrolletjes met romige garnaalsaus
1950 -
Gebakken zeetong “Meunière” XXL
4700 -
Brochette van verse tonijn en St.-Jacobsvruchten
3150 -
Gegrilde tonijn natuur met extra vierge olijfolie
bereid in onze Josper Charcoal oven
2650 -
Combo van gemarineerde en gegrilde verse tonijn
bereid in onze Josper Charcoal oven
2750 -
Tartaar van tonijn “Nicky ’s Catwalk”
2650 -
Sint-Jacobsnoot in Pernod-room
2250 -
Sint-Jacobsnoot met garnaal en prei onder een hartig korstje
2350 -
Scampi “Nicky ’s Catwalk”
tomaat, paprika, Absolut vodka
1950 -
Scampi “Havanna-curr y ”
kokos
2300 -
Scampibrochette (7) met remouladesaus
2300 -
Gamba’s (5) in lookboter
2350 -
Gamba’s (5) in curr y-kokosjasje en limoensiroop
2350 -
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen (2)
2300 -
Paella met vis en kip
1850 -
Bouillabaise met zeevruchten- en visassortiment
2850 -
Bouillabaise met halve kreeft en zeevruchten
3950
-