Steak J I €26,50 I
Brochette J I €24,50 I
Americain Maison I €27,50 I
Stoofvlees met Diesters Gildenbier I €22,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
1kg500 2/3 CVTS
3 weken gerijpt I €105,00 I
7 weken gerijpt I €132,00 I
Onze cote à l’os wordt geserveerd met sla, vinaigrette, 2 sauzen en frieten inbegrepen.
“7 weken gerijpt” enkel saignant of blue
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
Angus filet pur I €47,50 I
Angus entrecôte I €48,50 I
Angus entrecôte “il piccolino” zeezout en olijfolie I €48,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
Lamscarre I €49,00 I
Lamskoteletten I €49,00 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
Béarnaise, peperroom, kruidenboter, champignons, della casa (dragon, tomaat, room), diavolo
I €5,50 I
Boschampignions I €5,50 I
Roquefort I €5,50 I
Gemengde sla I €6,00 I
Rucolasla I €7,50 I
Warme groentenwok I €8,50 I
Stoofpotje van konijn met rozijntjes. I €29,50 I
Mixed grill kip, runds, lams, spek, varken J. I €28,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras). I €4,50 I
Spare-ribs met grof zeezout / sauzen: zie runds J I €29,50 I
Varkenshaasje met tomaat-mozzarella, gegratineerd I €22,50 I
Honing-tijm I €5,50 I
Graanmosterdsaus I €5,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
Kalfslapje Milanese natuur I €28,00 I
Kalfslapje Parmigiani tomatensaus, Parmezaan I €29,00 I
Kalfszwezerik Niçoise met portosaus I €38,50 I
Kalfsfricassee met citroen I €22,50 I
Fricasse “DELUXE” van kalfszwezerik en garnaaltjes I €39,50 I
Osso bucco “originale” I €32,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
Kipfilet / sauzen: zie runds J I €19,50 I
Waterzooi van kip J I €22,50 I
Jambalaya van kip / stoofvlees I €22,50 I
Paella met vis en kip I €22,50 I
Koninginnehapje I €22,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras) I €4,50 I
J bereid in onze Josper Charcoal oven