Carpaccio van tonijn
I €19,00 I
Lauwgemarineerde zalm met truffelolie
I €18,50 I
Traditioneel gerookte zalm met ui, peterselie en mierikswortel
I €17,00 I
Tomaat – grijze noordzeegarnalen (1st)
I €20,50 I
Tomaat – grijze noordzeegarnalen (2st)
I €30,50 I
Garnalencocktail “The classic”
I €27,00 I
Zeeuwse Creuses (6) september – mei
I €23,00 I
Lauw-warme oesters met champagne mousseline
I €25,50 I
Halve kreeft à la nage
I €41,50 I
Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas
I €17,50 I
Carpaccio van Wagyu-beef, tapenade en ganzenleverkrullen
I €22,50 I
Antipasto di campagna Italiaanse kaas- en vleessoorten
I €21,00 I
Parmaham met meloen
I €20,50 I
Salade Parmaham met scampi-passievruchtensaus
I €21,50 I
Gebakken ganzenlever, appeltjes en portojus
I €27,50 I
Toast kalfszwezeriken Niçoise J
I €25,00 I
Kaaskroketten Parmezaan
I €12,50 I
Garnaalkroketten grijze Noordzeegarnalen
I €18,50 I
Duo kaas- en garnaalkroket
I €16,50 I
Scampi lookboter
I €19,50 I
Scampi “Nicky’s Catwalk” tomaat, paprika, Absolut vodka
I €21,00 I
Gegrilde gamba’s (maat 6/8, 2st)
I €24,50 I
Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop (maat 6/8, 2st) J
I €25,00 I