Visgerechten
Vispannetje
28
50
Portie patatas paja
4
50
steppegras
Bouillabaise met halve kreeft en zeevruchten
57
00
Bouillabaise met zeevruchten- en visassortiment
39
50
Paella met vis en kip
22
00
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen (2)
32
00
Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop
47
00
maat 6/8 3 st
Gamba’s in lookboter
47
00
maat 6/8 3 st
Scampibrochette (7) met remouladesaus
26
50
Scampi “Havanna-curry ”
26
50
kokos
Scampi “Nicky ’s Catwalk”
26
50
tomaat, paprika, Absolut vodka
Sint-Jacobsnoot met garnaal en prei onder een hartig korstje
29
50
Sint-Jacobsnoot in Pernod-room
27
00
Tartaar van tonijn “Nicky ’s Catwalk”
31
00
Combo van gemarineerde en gegrilde verse tonijn
32
50
bereid in onze Josper Charcoal oven
Gegrilde tonijn natuur met extra vierge olijfolie
30
50
bereid in onze Josper Charcoal oven
Brochette van verse tonijn en St.-Jacobsvruchten
35
50
Gebakken zeetong “Meunière” XXL
54
50
Zeetongrolletjes met romige garnaalsaus
25
00
Zeebaars op vel met tomaat-mozzarella
25
50
Gestoomde zalm in romige preisaus
29
50
Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en mousseline
29
50
Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en kreeftensaus
29
50
Kabeljauwhaasje met kappertjesboter
28
50
Dorade Royal
30
50
bereid in onze Josper Charcoal oven
prijzen
De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.
Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be