Tapas "JOSPER"
Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop
Gegrilde gamba’s
bereid in onze Josper Charcoal oven
Spare-ribs met grof zeezout
bereid in onze Josper Charcoal oven
Sardientjes (3) met limoen
bereid in onze Josper Charcoal oven
Venusschelpen, kerstomaat en basilicum
bereid in onze Josper Charcoal oven
Mosselen ‘puur natuur ’ met olijfolie
bereid in onze Josper Charcoal oven
prijzen
De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.
Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be
Toast kalfszwezeriken Niçoise
Voorgerechten
Scampi lookboter
Scampi “Nicky ’s Catwalk”
tomaat, paprika, Absolut vodka
Duo kaas- en garnaalkroket
Garnaalkroketten
grijze Noordzeegarnalen
Kaaskroketten
Parmazaan
Gebakken ganzenlever, appeltjes en portojus
bereid in onze Josper Charcoal oven
Salade Parmaham met scampi-passievruchtensaus
Parmaham met meloen
Antipasto di campagna
Italiaanse kaas- en vleessoorten
Carpaccio van Wagyu-beef, tapenade en ganzenleverkrullen
Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas
Lauw-warme oesters met champagne mousseline
Zeeuwse Creuses (6)
SEPTEMBER – MEI
Tomaat - grijze noordzeegarnalen 2
Tomaat - grijze noordzeegarnalen 1
Traditioneel gerookte zalm met ui, peterselie en mierikswortel
Carpaccio van tonijn
Garnalencocktail
“the classic”
prijzen
De prijzen die op deze site gepubliceerd worden zijn louter indicatief. We proberen deze steeds up to date te houden maar er kunnen steeds afwijkingen zijn.
Heb je vragen of wil je een tafel reserveren : nicky.s@skynet.be