• (+32) 013 31 36 40
  • Nicky's Catwalk - Grote Markt 26 - 3290 DIEST
nickys
nickys
  • Home
  • Brunch
  • Food
    • Soepen 2022
    • Voorgerechten 2022
    • Kreeft.
    • Vleesgerechten.
    • Visgerechten
    • Wokgerechten
    • Vegetarische Gerechten
    • Pasta’s
    • Bruschetta’s
    • salades
  • Food small
    • EI gerechten
    • Croques
    • Broodjes
    • Happy Kitchen
    • Kinderkeuken
  • Desserten
  • Drinks
    • Huiswater
    • Aperitieven
    • Champagnes
    • Wijnen
      • Huiswijn
      • Frankrijk
      • Spanje
      • Argentinië
      • Italie
      • Australië
  • Events
    • Events 2021
  • Gallery
  • Team
  • Cadeaubon
  • RESERVATIE
  • Contact

MEAT & CO

03
nov
2016
  • posted in: Geen categorie
  • 0 comments
Share

Naast onze vaste kaart “CO” starten we, als enige in de regio
met onze special “MEAT” bereidingen.

In onze ” DRY AGED CABINS” rijpen we voor u de lekkerste Côte à l’Os van de door onze leverancier uitgezochte mooiste en beste
“Belgisch Blauw Wit” – ras

Deze ” Côte à l’Os” , +- 1500 gr, +- 7 weken gerijpt en klaar voor jullie bereid te worden in onze ” JOSPER CHARCOAL OVEN”

Geniet met 2 of 3 man van deze uitzonderlijke ” Dry Aged Côte à l’os

0 comments

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 PICTURES © FOTOLOX